Velkommen til Trysil frivilligsentral

Våren har vært spesiell for oss alle, også her på frivilligsentralen. Alle aktiviteter har vært innstilt. Det betyr at viktige møteplasser har vært stengt. Mange frivillige har heller ikke fått utført det de ønsker å gjøre. Nå åpnes det gradvis opp igjen. Det kjennes godt! Fra torsdag 28. mai er vi igjen igang med gåturer. Håper vi sees! Frivillige har også (med visse forbehold) fått gjenopptatt kontakten med sine brukere. Hurra!

Aktiviteter

sittedans - svømming 60+ - aktivitetsvenn - flyktningvenn - aktiv på dagtid - besøksvenn - seniorkino - lesevenn - møterrom til lag og foreninger - foredrag - frivillighetspris - frivilligråd

Vi starter opp igjen 28/5 kl. 10.00 og arrangerer totalt fem turer i vår/sommer (tom 25/6)

Les mer

Annenhver mandag kl. 14.00 (på partallsuker) inviterer vi til en til en enkel kopp kaffe og uformell prat før vi samlet går til sykehjemmets kantine og kjøper oss middag.

Les mer

Aktivitetsvenner kan igjen treffe sine brukere med de smittevernregler som gjelder. Som aktivitetsvenn koples du til en person med en demenssykdom, eller som har symptom på demenssykdom. Dere møtes 1 time i uka, eller etter avtale. Dere to bestemmer hva dere vil gjøre.

Les mer

Vi håper å komme igang igjen i august hvis myndighetene tillater det.

Les mer

Besøksvenner kan igjen treffe sine brukere med de smittevernregler som gjelder.Vi trenger stadig nye besøksvenner. Ta kontakt om du er interessert.

Les mer

Vi trenger frivillige besøksverter på Trysil sykehjem lørdager og søndager i juli og august. En besøksvert bistår slik at pårørende kan besøke sine kjære på en hyggelig og smittevernsikker måte.

Les mer

«Ull & omtanke» - tepper er et dugnadsprosjekt som er startet opp av designfirmaet Customaid og Vibeke Jerkaas. Tanken er at alle kan klare å strikke en lapp eller to eller ti – og hver lapp er en lapp nærmere et flott og varmende pledd. Lappeteppene blir unike og nummererte, og gis til kreftpasienter med ønske om å gjøre hverdagen under behandling litt bedre. Det er vanskelig å tro annet enn at et pledd strikket av omtenksomme hoder og hjerter over hele landet kan være til trøst når livet er tøft.

Les mer

Flyktningvenner kan igjen treffe sine brukere med de smittevernregler som gjelder.Som flyktningvenn blir du koplet til en flyktning i 9-12 måneder. Målsettingen er å være en veiviser inn i Trysil-samfunnet.

Les mer

Lag og foreninger og andre frivillige i Trysil kan søke om midler til forebyggende, aktiviserende eller støttende arbeid for innbyggere i Trysil kommune . Søknadsfrist er 15. september.

Les mer

Vi tilbyr hjelp til å handle. Vi har frivillige i ulike deler av kommunen, så ikke nøl med å ta kontakt. Hvor det skal handles og betalingsform, avgjøres i hvert enkelt tilfelle. Ta kontakt på tlf. 47472918 eller send en e-post til post@trysil.frivilligsentral.no hvis du trenger hjelp.

Les mer

Pga fare for spredning av koronaviruset er Internasjonal kvinnetreff inntil videre avlyst.

Les mer

Vi tilbyr "lesevenn - stund" hver tirsdag kl. 11.30 på Trysil sykehjem. Som lesevenn leser du for en liten gruppe personer. Etterpå kan det bli tid til en god prat om emnet det er blitt lest om.

Les mer

Hva skjer?

Dato Kl. Tittel Sted
Ingen kommende hendelser

Nyheter

Bli frivillig

Vi ønsker stadig flere frivillige til sentralen. Her kan du melde din interesse.

Om oss

Trysil frivilligsentral holder til på Sønsthagen (Skredderbakken 8A). Vi har kontortid hver ukedag kl. 08-15.30. Kom gjerne innom for å ta en prat - velkommen skal du være!

2020 © Trysil frivilligsentral