Foredrag

Neste foredrag på Trysil frivilligsentral (Sønsthagen) er 8. februar kl. 18.00 med

Cecilie Løvaas:

Hvordan lever man videre med kronisk sykdom?

Sykdom er no`herk. Kronisk sykdom er enda verre... Å leve med kronisk sykdom er en stor påkjennelse for både kropp og sjel. Så hvordan skal man leve videre, når man har fått den hjerteskjærende beskjeden om at sykdommen din er kronisk og nedbrytende? Hvilke egne tiltak kan man ta, slik at man ikke forblir i «kjelleren»? De fleste av oss finner gode grunner til ikke å leve livet til det fulleste. 

Detter foredraget tar for seg hverdagslivet og hvordan finne glede i det. Hvordan lever man videre med kreft og andre kroniske sykdommer? Hvordan lever man godt, når man vet man har begrenset tid igjen? Hva skal til for å bli hun som «ikke ser ut som om du er syk»? Ikke alle har muligheten til å pakke sekken, reise avgårde og oppfylle drømmene. Så hvordan finner man hverdagsgleden i livet? Cecilie finner stor glede i å motivere og inspirere kvinner (og menn) med kroniske sykdommer. 

Cecilie har selv fått oppleve hvordan det er å leve med en kronisk sykdom. Hun lever med kronisk eggstokkreft med spredning. Hun lever et fullverdig og aktivt liv med sin familie og har lært seg teknikkene å finne tilbake til livsmot, livsvilje, glede og motivasjon. Cecilie Løvaas er bloggeren bak Norges største kreft- og kreftmestringsblogg:www.kreftmamma.blogg.no. Hun deltar i årets Krafttak mot Kreft – «Krafttak hos Kloppen». Hennes bakgrunn som hudterapeut, stylist og make-up artist, gjør at hun også hjelper kvinner med kreft og andre kroniske sykdommer til å kle- og sminke seg.

Alle er hjertelig velkommen!

Gratis inngang.

 

Arrangør er Trysil frivilligsentral i samarbeid med kreftkoordinator i Trysil kommune.

 

 

 

 

 

2019 © Trysil frivilligsentral