PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Seniorkino

Seniorkino er et tilbud om kino på dagtid for alle i aldersgruppen 60+. Normalt arrangerer vi tre visninger i løpet av en vår- og høstsesong. Vi prøver å vise et bredt spekter av filmer; Alt fra legendariske norske filmer til aktuelle filmer. Felles er at nesten alle har norsk tale.

Etter film inviterer vi til et enkelt måltid etterfullt av kaffe og noe godt "bite-ti". Det er elever ved mat- og restaurantfag som er ansvarlige for maten, godt hjulpet med servering av elever ved helse og oppvekst. All honnør til elever og lærere ved TRYVIS for god servering!

Seniorkino er et samarbeidsprosjekt mellom kinosjef, demenskoordinator og frivilligkoordinator i Trysil kommune, frivillige og TRYVIS. Trysil demensforening er med å finansierer tilbudet.

Inngang kr. 50 (med unntak av medlemmer i Trysil demensforening og institusjonsboere).

 

Her er programmet for vinter/vår 2018:

12/1 kl. 11.30 - Nybyggerne (første halvdel). Hilding Sponberg forteller under maten litt om tryslingenes utvandring til USA.

16/3 kl. 11.30 - Nybyggerne (andre halvdel)

4/5 kl. 11.30 - Knerten (norsk film fra 2009). Denne gang blir det generasjonskino siden de største barnehagebarna også er invitert.